Liverpool Oratorio - Granada

Invitació a participar el 2 de maig d'enguany a l'obra "Liverpool Oratorio" de Paul  McCartney a l'Auditori Manuel de Falla de Granada.

Liverpool Oratorio és el primer àlbum de música clàssica del músic britànic Paul McCartney, publicat per la companyia discogràfica EMI Classics a l'octubre de 1991. L'àlbum, compost en col·laboració amb Carl Davis, va ser la primera incursió oficial de McCartney en la música clàssica i va commemorar el 150è aniversari de la Reial Orquestra Filharmònica de Liverpool.

Dividida en vuit moviments separats, la història de l'oratori relata la pròpia vida de McCartney a través del personatge principal, Shanty, que a l'igual que McCartney va néixer a Liverpool el 1942 i va ser educat en la creença que «néixer en el lloc que neixes comporta certes responsabilitats ». Després els seus dies a l'escola, on de vegades no anava a classe, Shanty comença a treballar i coneix a la seva futura dona, Mary Dee. Seguint a la mort del seu pare, Shanty i Mary Dee es casen i es veuen forçats a lluitar per mantenir l'equilibri del seu matrimoni i les seves respectives carreres. Després d'una baralla, Mary Dee revela que està embarassada i després de sobreviure a un fatal accident, dóna a llum el seu primer fill, tancant el cicle de la vida a Liverpool.

L'àlbum va ser gravat durant l'estrena de l'oratori a la Catedral de Liverpool, amb l'assistència de McCartney i la presència de les cantants Kiri Te Kanawa, Jerry Hadley, Sally Burgess i Willard White representant els personatges de l'oratori.

Lloc d'assajos

Auditori de l'Ateneu Municipal
Plaça del Penedès, 4
08720 Vilafranca del Penedès
Barcelona
 
Assaig: els dimecres de 21:00 a 23:00h

 

Contacte

Telf. +34 682 644 783
coral@laroc.cat

Amb el suport de:

Consell Comarcal de l'Alt Penedès | Ajuntament de Vilafranca del Penedès

Membres de:

Federació Catalana d'Entitats Corals

Copyright

Copyright © 2024 Coral Laroc. Tots els drets reservats.