La Coral Laroc omple de música els pèlags de Vilobí.

El passat 9 de juliol al vespre la Coral Laroc de Vilafranca del Penedès va omplir de música els pèlags de Vilobí, obrint un nou cicle de concerts al pèlag sec del Parc dels Talls. Un concert gratuït a l’aire lliure, a l’entorn natural excepcional del Pèlag Sec, organitzat per l’Ajuntament de Vilobí del Penedès.

El concert va comptar a més de 150 assistents que, un cop passats els controls de seguretat COVID establerts, van poder gaudir en directe d’un concert molt especial i endinsar-se en un marc natural incomparable i amb una excel·lent sonoritat.

La proposta musical de la Laroc va compaginar el cant coral i piano amb tres peces instrumentals de piano i acordió, ambdues amb un ampli ventall d’estils musicals, des de el rock de Queen, passant pel clàssic New York versionat per Frank Sinatra, a la coneguda havanera de La Gavina. Aquesta darrera peça, escollida per tancar el concert, va comptar amb la col·laboració entusiasta del públic que va acabar cantant a l’uníson la cançó.

Finalitzat el concert, el president de la Coral Laroc Francesc Aloy i la seva directora Judit Camprubí van agrair al públic la seva assistència tot i els moments difícils de pandèmia que estem vivim i incidint en el fet que desprès de més d’un any molt dur per la música en general, i pel cant coral en particular, la Laroc afronta la propera temporada amb el convenciment que podrem  tornar a la normalitat d’assajos i concerts.